Geïnteresseerd in onze scouts? Super, dan rest er nog 1 ding te doen namelijk inschrijven!

Om de kwaliteit van onze activiteiten hoog te houden, zijn we genoodzaakt een ledenstop door te voeren op de jongste groep (kapoenen) voor het scoutsjaar 2018-2019. Op die manier blijft het zowel voor de leden als de leiding aangenaam.

Bestaande leden:

 1. Leden die vorig jaar al ingeschreven waren, dienen gewoon het lidgeld te betalen. Zij gaan automatisch over naar een hoger jaar. Het lidgeld voor 2019-2020 bedraagt 60 euro (32 euro gaat naar de verzekering, 10 euro naar de takkas om activiteiten te doen, 10 euro krijg je terug in de vorm van een bon voor het scoutsrestaurant en 8 euro gaat naar de groepskas). Het bedrag dient betaald te worden vóór 1 oktober op rekening BE86 0689 0586 5950 met mededeling ”Tak + naam lid”.
 2. Kijk zeker ook de gegevens van de individuele steekkaart na. Dit kan via https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ met je gebruikersnaam en je wachtwoord. Bij problemen mag je altijd een e-mail sturen naar vga@degeuzen.be.

Nieuwe leden: 

 1. Nieuwe leden kunnen zich via onderstaand formulier online inschrijven. Dit formulier zal beschikbaar gesteld worden op 1 september om 20 uur.
   • Vanaf dit jaar zullen leden met een oudere broer of zus in de scouts voorrang krijgen bij de inschrijvingen. Zij kunnen zich van 1 tot en met 3 september inschrijven en zo van hun voorrang genieten. Gelieve bij opmerkingen de naam van de broer of zus te noteren.
   • Op 4 september openen de inschrijvingen voor alle nieuwe leden (ook zonder broer of zus) en geldt de wet van de snelste. Als het maximum aantal leden bereikt is, zal je op een wachtlijst komen te staan. Op vraag geven wij aan op welke plaats je staat op de wachtlijst. Wanneer er iemand stopt, zal de eerste persoon op de wachtlijst gecontacteerd worden.
 2. Nadien zal je een e-mail toegestuurd krijgen met de boodschap of je kind al dan niet is ingeschreven. Met je lidnummer kan je vervolgens de individuele steekkaart invullen. Hier dien je alles in te vullen wat van belang kan zijn voor de leiding (bedwateren, allergie, angsten…). De handleiding voor individuele steekkaart vindt u hier.
 3. Om je inschrijving te vervolledigen dien je het lidgeld te betalen. Het lidgeld voor 2019-2020 bedraagt 60 euro (32 euro gaat naar de verzekering, 10 euro naar de takkas om activiteiten te doen, 10 euro krijg je terug in de vorm van een bon voor het scoutsrestaurant en 8 euro gaat naar de groepskas). Het bedrag dient betaald te worden vóór 1 oktober op rekening BE86 0689 0586 5950 met mededeling ”Tak + naam lid”.