Geïnteresseerd in onze scouts? Super, dan rest er nog 1 ding te doen namelijk inschrijven!

OPGELET: Wij zijn genoodzaakt om een LEDENSTOP in te voeren voor de tak KAPOENEN, WELPEN & AKABE. Dit om de kwaliteit van de scouts voor zowel lid als leiding te behouden, alsook om de corona maatregelen op een correcte manier te kunnen naleven.

Bestaande leden:

 1. Leden die vorig jaar al ingeschreven waren, moeten zich niet opnieuw inschrijven. Zij gaan automatisch over naar een hoger jaar en dienen gewoon het lidgeld te betalen. Het lidgeld voor 2020-2021 bedraagt 65 euro. (hierbij gaat 32 euro naar de verzekeringen, 15 euro kan je gebruiken als bon op het scoutsrestaurant, 10 euro gaat naar de takkas en de overige 8 euro gaat naar de groepskas) Het bedrag dient betaald te worden vóór 1 oktober op rekening BE86 0689 0586 5950 met mededeling ”Tak + naam lid”.
 2. Kijk zeker ook de gegevens van de individuele steekkaart na. Dit kan via https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ met je gebruikersnaam en je wachtwoord. Bij problemen mag je altijd een e-mail sturen naar vga@degeuzen.be.

Nieuwe leden: 

 1. Nieuwe leden kunnen zich via onderstaand formulier online inschrijven.
   • Broers en zussen van bestaande leden in de scouts krijgen voorrang bij de inschrijvingen. Zij kunnen zich van 1 tot en met 3 september inschrijven en zo van hun voorrang genieten. Vanaf 20 uur zal het formulier beschikbaar worden gesteld. Gelieve bij opmerkingen de naam van de broer of zus te noteren. Opgelet vanaf 4 september vervalt deze voorrang!
   • Op 4 september om 20u openen de inschrijvingen voor alle nieuwe leden (ook zonder broer of zus) en geldt de wet van de snelste. Als het maximum aantal leden bereikt is, zal je op een wachtlijst komen te staan. Op vraag geven wij aan op welke plaats je staat op de wachtlijst. Wanneer er iemand stopt, zal de eerste persoon op de wachtlijst gecontacteerd worden.
 2. Nadien zal je een e-mail toegestuurd krijgen met de boodschap of je kind al dan niet is ingeschreven. Dit kan even duren, dus geen nood als je niet meteen een e-mail ontvangt. Met je lidnummer kan je vervolgens de individuele steekkaart invullen. Hier dien je alles in te vullen wat van belang kan zijn voor de leiding (bedwateren, allergie, angsten…). De handleiding voor individuele steekkaart vindt u hier.
 3. Om je inschrijving te vervolledigen dien je het lidgeld te betalen. Het lidgeld voor 2020-2021 bedraagt 65 euro (hierbij gaat 32 euro naar de verzekeringen, 15 euro kan je gebruiken als bon op het scoutsrestaurant, 10 euro gaat naar de takkas en de overige 8 euro gaat naar de groepskas). Het bedrag dient betaald te worden vóór 1 oktober op rekening BE86 0689 0586 5950 met mededeling ”Tak + naam lid”.

Nogmaals: Wij zijn genoodzaakt om een LEDENSTOP in te voeren voor de tak KAPOENEN, WELPEN & AKABE . Dit om de kwaliteit van de scouts voor zowel lid als leiding te behouden, alsook om de corona maatregelen op een correcte manier te kunnen naleven.