Pieter-jan Vanthienen/ November 14, 2018/ Uncategorized

Scouts ‘De Geuzen’ Ternat organiseert “Dag van den Bouw”.

Scouts De Geuzen Ternat heeft grootse bouwplannen en heeft dan ook vele centjes nodig om in 2019 vijf loodsen in de Scoutsbos neer te zetten.

Zaterdag 17 november zullen er daarom veel scoutshemden te zien zijn in het straatbeeld. Scouts ‘De Geuzen’ Ternat zet die dag verschillende acties op poten om zo de bouw van hun nieuwe lokalen te financieren. Hieronder een overzicht van de verschillende acties per tak en de locatie van deze acties:
Kapoenen: Onze allerkleinste, de Kapoenen verkopen in Asse deur aan deur snoepzakjes om zo hun steentje bij te dragen bij het financieren van de bouw van de nieuwe lokalen. Je vindt hun ook op de parking van de Action van Asse zaterdag 17 november van 13 u tot 17 u.

Kabouters: De Kabouters verkopen heerlijke chocoladeparels op en rond de markt van Ternat. Zoek hun zeker op van 13 u tot 17 u.

Welpen: De Welpen vind je zaterdag 17 november terug op de parking van de Okay van Ternat. Zij verkopen verse pannenkoeken en warmen je op met koffie en warme chocolademelk. Je kan je gaan opwarmen bij de welpen van 10 u tot 17 u.

Akabe: De Akabe verkoopt hun zelf gevulde snoepzakjes aan het cultureel centrum De Ploter in Sint-Katharina-Lombeek. Je kan een snoepzakje kopen tussen 13 u en 17 u.

Jonggidsen: Heb je zin in versgebakken koekjes dan moet je zaterdag 17 november op de parking van de Delhaize zijn.
Daar verkopen de Jonggidsen hun zelfgebakken koekjes van 12 u tot 17 u.

Gidsen: Aan de puls en het sportcentrum vind je de gidsen die van 12 u tot 17 u hamburgers verkopen. Ga zeker eens langs voor een lekkere hamburger.

Verkenners: Van 11 u tot 17 u nemen de verkenners de Dreef in, ga zeker eens langs bij hun rommelmarkt en misschien tik je wel iets leuk op de kop.

OPGEPAST!
Ook de Jongverkenners organiseren een actie, maar dit op zondag 25 november. Zij verkopen zelfgemaakte pannenkoeken, warme chocolademelk en frisdrank op de Markt van Ternat. Je vindt hen daar van 11 u 30 tot 16 u 30.

Alsook de Jin zal 25 november een actie organiseren. In de Puls vindt die dag de Kleuterhappening plaats. Onze Jinners vind je daar achter de toog. Ze verkopen ons eigen bier: ‘Brave Skoet’ ten voordele van de bouw. Ga zeker eens langs om het te proeven!

Bezoek zeker één of meerdere van onze acties en steun zo de bouw van onze nieuwe lokalen!

Share this Post